Utlysning RE:Source + LIGHTer

I år startar vi ett spännande samarbete med RE:Source. Inom kort öppnar de en utlysning för genomförbarhetsstudier* av lösningar som ökar cirkulariteten för lättviktsmaterial och lättviktskonstruktioner.

Vi vill verkligen rekommendera aktörer i vårt nätverk att söka pengar för att skapa cirkulära materialflöden för lättviktslösningar.

Vi kommer att anordna två webinarier där du ges möjlighet att ställa frågor om utlysningen och hur man söker stödet. Om du är intresserad av att delta: klicka på nedanstående anmälningslänk alt. skicka mail till johan.felix@resource-sip.se

Webinarium 1:  5 maj kl. 14.00-15.00.  Anmälan
Webinarium 2:  2 juni kl. 10.00-11.00.

Mer information på RE:Source hemsida

Utlysning för genomförbarhetsstudier* för hållbar användning av lättviktsmaterial

Utlysningen är ett samarbete mellan de strategiska innovationsprogrammen RE:Source och Lättvikt. Den syftar till att stödja genomförbarhetsstudier* av innovationsbaserade lösningar med stor potential att bidra till cirkularitet för lättviktsmaterial och lättviktskonstruktioner. Utlysningsbudgeten är på 5 Mkr. Energimyndigheten ansvarar för utlysningen.

Kontaktperson: Johan Felix,  Innovationsledare för RE:Source, Chalmers Industriteknik, 0733-94 09 43, johan.felix@resource-sip.se

Sista ansökningsdag: 16 juni, 2020
Mer information: RE:Source hemsida

*) Enligt Energimyndighetens nomenklatur  (skulle inom SIP Lättvikt ha kallats förstudier)