Vill du samarbeta med Kina inom Life Science, trafiksäkerhet och tillämpad IKT?

Arbetar du med innovationsprojekt inom life science, trafiksäkerhet eller tillämpad IKT och vill samverka med kinesiska aktörer? 
Vinnova arrangerar tillsammans med Ministry of Science and Technology (MOST) flera matchmaking-event i Kina mellan den 5 och 10 november 2018.

Syftet med matchmaking-eventen är att ge svenska företag en möjlighet att träffa potentiella kinesiska projektparter till Vinnovas utlysning "Internationell samverkan med aktörer i Kina inom forsknings- och innovationsprojekt inom life science, trafiksäkerhet och tillämpad IKT" samt stärka forskning, utveckling och innovation som leder till ökad trafiksäkerhet och bättre hälsa i Sverige och i andra länder.

Matchmaking-eventen i Kina äger rum den 5 november i Peking, 8 november i Jiangsu samt möjlighet att delta på China International Import Expo i Shanghai den 9-10 november.

Är du ett SMF företag? Läs mer nedan om hur du kan söka resebidrag till matchmaking-eventet.

Utlysningen "Internationell samverkan med aktörer i Kina inom forsknings- och innovationsprojekt inom life science, trafiksäkerhet och tillämpad IKT" är ett samarbete mellan Vinnova och MOST och planeras öppna i december 2018 och stänga i maj 2019. Den 15 augusti hade Vinnova ett informationsmöte om matchmaking-eventet, här kan du ta del av dokumentationen.

Välkommen med din anmälan!

Anmälan till matchmaking-event i Kina under november

Resebidrag 
För små och medelstora företag (SMF) kan resebidrag sökas senast den 31 augusti.
Resebidraget täcker kostnaden för flygresa t&r samt boende för en person under de aktuella dagarna för eventet. Flyg och boende bokas själv.

Observera att antalet som kan beviljas resebidrag är begränsat, urvalet sker i konkurrens med andra sökande. Kontakta Birgitta Boman på Vinnova för mer information om resebidrag till detta event.

Läs mer om utlysningen "Internationell samverkan med aktörer i Kina inom forsknings- och innovationsprojekt"